19.8 C
Skopje, NM
21/06/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Rajoni

Ja si përfitojnë bizneset kosovare nga fondi 60 milionësh pa aplikuar fare

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot ka filluar ekzekutimi i 60 milionë Euro për 36,679 biznese, të cilat kanë deklaruar 206,852 të punësuar.

“Sot, mbi 15,500 biznese, të cilat me kohë kanë përditësuar të dhënat (numrin e xhirollogarisë), kanë përfituar 37.3 milionë Euro. Në ndërkohë, pas përditësimit të xhirollogarive në EDI, Ministria e Financave, përmes Thesarit do të vazhdojë me ekzekutimin e pjesës së mbetur prej 22.7 milionë Euro. 

Kjo masë është dizajnuar në bashkëpunim me komunitetin e biznesit dhe është planifikuar si njëra nga masat që në mënyrë direkte dhe të shpejtë do të mbështesë bizneset në adresimin e ndikimit negativ të shkaktuar nga pandemia COVID-19.

Në total, nga kjo masë prej 60 milionë Euro do të përfitojnë 36,679 biznese, të cilat kanë deklaruar 206,852 të punësuar.”, ka shkruar Bajrami në Facebook.

Fillon ekzekutimi i 60 milionë Euro për 36,679 biznese, të cilat kanë deklaruar 206,852 të punësuarSot, mbi 15,500…

Posted by Hykmete N. Bajrami on Tuesday, October 13, 2020

Related posts

Këshilli i BE-së me mbështetje të madhe për propozimin portugez

NEFAIL EMINI

Pesë fakte interesante nga ekonomia zvicerane

NEFAIL EMINI

Miroslav Lajçak flet nga Vjena për dialogun: S’ka arsye për pesimizëm

NEFAIL EMINI

Vucic pas miratimit të rezolutës për Srebrenicës: Serbëve në Mal të Zi, iu them ‘kokën lart’

NEFAIL EMINI

Vjosa Osmani takohet me Presidentin e Turqisë

NEFAIL EMINI

Zaev në Samitin për Ballkanin Perëndimor në Vjenë

NEFAIL EMINI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More