15.8 C
Skopje, NM
13/06/2021
DailyNews.mk
Balkans News Editor's Picks

Haki Rugova Placed Under One Month of House Arrest

The Court of Peja has put the Mayor of Istog, Haki Rugova under house arrest for a period of one month. He was arrested two days ago for suspected abuse of office, acting in conflict of interest, and forging documentation.

His deputy was also arrested and has also been placed under house arrest.

Rugova’s lawyer, Besnik Berisha has claimed he has submitted evidence to the court that proves his clients innocence.

Rugova is the deputy chairman of the ruling party, the Democratic League of Kosovo.

Related posts

Unioni i Nxënësve të Shkollave të Mesme do të bojkoton mësimin

Zekirija Haxhiu

Arratia e Gruevskit, Sekulloviq: Nuk kam informacione precize

Zekirija Haxhiu

Kovid-19 dhe mungesa e opozitës pamundësojnë punën e Parlamentit

Zekirija Haxhiu

Rusia, përplasje me Holandën/ Moska dëbon dy diplomatë holandezë

Zekirija Haxhiu

Kreu i OBSH-së me kritika për shpërndarjen e vaksinave anti-COVID

Zekirija Haxhiu

Kuvendi vazhdon me punë, Dimitrov përballet me interpelancë

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More