24 C
Los Angeles
November 27, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Gjorçev largohet nga politika

Shkup, 16 nëntor – Vlladimir Gjorçev përmes rrjeteve sociale njoftoi se do të dalë në sektorin privat.

“Zgjdha të punojn në sektorin privat. Privatisht, me firmë timen, në fushën e marketingut, këshillimit, tregtisë dhe shërbimeve. Në Maqedoni gjithmonë ka kritika dhe lëvdata. Nëse do të kisha punë shtetëreore do të kishte kritika, nëse shkon në sektorin privat sërish do të kesh kritika dhe disa lëvdata. Nëse arrin, sërisht do të kesh kritika. Nëse nuk arrin, atëherë sërish me kritika”, shkrun Gjorçev

Ndryshe, Gjorçev disa muaj ndodhet në Amerikë bashkërisht me bashkëshorten e tij, ndërsa në Maqedoni ai disa herë ka marrë pjesë në proces zgjedhor.

Ai është edhe anëtar i Komitetit Ekzekutiv të OBRM-PDUKM-së, por sipas informacioneve, ai pritet të tërhiqet edhe nga partia.

Related posts

Flet profesori i tyre: Gazmendi dhe Albina ishin studentët më të mirë të gjeneratës

admin

Kastriot Rexhepi sot publikisht do të tregojë ku “humbi” ditën kur duheshte të votohet për rrëzimin e Qeverisë

admin

5 nxënës të shkollës “Ismail Qemali” në mesin e viktimave – Ndërpritet mësimi

admin