12.3 C
Skopje, NM
17/10/2021
DailyNews.mk
Maqedoni Përzgjedhjе nga redaktori

Ginovska: Çdo regjistrues do të bartë maska KN95, regjistrimi mund të bëhet edhe në hapësira të hapura

Këtë vit, për herë të parë, regjistrimi do të kryhet duke përdorur laptopë. Regjistruesit së pari do të kalojnë testin dhe ata që do të zgjidhen do të kalojnë disa ditë trajnim për të punuar në aplikim.

“Ne presim që numri i nevojshëm për regjistruesit të plotësohet sa më shpejt që të jetë e mundur”, thotë Elena Ginovska nga Enti Shtetëror i Statistikave për “Studio 10”.

Lidhur me pandeminë, Ginovska tha se do të merren të gjitha masat për të mbrojtur rrobaqepësit dhe qytetarët.

“Secili regjistrues do të mbajë maskë mbrojtëse KN95. Enti i Statistikave do t’u sigurojë të gjithë regjistruesve maska ​​që ata do të duhet të mbajnë kur hyjnë në familje. Regjistruesit do të duhet të kërkojnë nga anëtarët e shtëpisë të vendosin maska.

Meqenëse po vjen pranvera, regjistrimi mund të bëhet jashtë në hyrje, oborr… Ne kemi propozime nga këshillat e shtëpive nga ndërtesat në Shkup që sugjerojnë, për shembull, që një nga anëtarët e këshillit të thërrasë qiramarrësit jashtë ose në hyrje të ndërtesa për t’u regjistruar”, thotë Ginovska.

Related posts

VMRO-DPMNE me shumë vërejtje për procesin zgjedhor

Admin

Spasovski: Kaluam një proces të qetë zgjedhor

Admin

Në një vendvotim në Llabënishtë do të votohet deri në orën 22:00

Admin

Përfundon votimi, fillon numërimi i votave

Admin

Bujar Osmani: Likovën, Sarajin dhe Pllasnicën fitojmë që në rreth të parë

Admin

Dalja në zgjedhje në Komunën e Likovës

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com