22 C
Los Angeles
November 28, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Familjarët e viktimave nga zjarri në Covid qendrën në Tetovë morën ndihma finansiare nga Kryqi Kuq

Tetovë, 11 nëntor – Në llogaritë e transaksionit të familjeve të viktimave nga zjarri që më 8 shtator të këtij viti ndodhi në spitalin modular në Tetovë, janë derdhur mjete të cilat i siguroi Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Me këtë, siç kumtuan nga Kryqi i kuq, është dhënë kontribut modest në zbutjen e pasojave nga tragjedia.

“Me këtë akt human u tregua përgjegjësi e lartë shoqërore dhe kujdes për popullatën në kushte kur më së shumti u nevojitet”, informojnë nga Kryqi i Kuq.

Related posts

Kuzeska: Shumica në Kuvend do të rritet

admin

Zaev – Donfrid: Fillimi i negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në është interes gjeostrategjik i SHBA-së

admin

Ministri i brendshëm bullgar: Nuk keni çfarë të shihni, njerëzit janë bërë shkrum e hi

admin