19.8 C
Skopje, NM
21/06/2021
DailyNews.mk
Balkans News Editor's Picks

EU Commissioner Varhelyi visit in Kosovo: Kosovo has fulfilled conditions for visa liberalization

he EU Commissioner for Enlargement, Oliver Varhelyi, is visiting Kosovo today for the first time.

During the joint press conference, Prime Minister Avdullah Hoti, said that the Commissioner has brought good news for the region as the EU is committed to allocate €9 billion for the economic recovery of the Western Balkans.

Kosovo will also profit from the fund, said Hoti.

In addition, Kosovo’s prime minister said that the country has fulfilled the conditions required for visa liberalization.

On the other hand, Varhelyi said that the EU will support the enlargement plan through the new methodology, while development and cooperation are to be extended through the new regional plan.

Related posts

Unioni i Nxënësve të Shkollave të Mesme do të bojkoton mësimin

Zekirija Haxhiu

Arratia e Gruevskit, Sekulloviq: Nuk kam informacione precize

Zekirija Haxhiu

Kovid-19 dhe mungesa e opozitës pamundësojnë punën e Parlamentit

Zekirija Haxhiu

Rusia, përplasje me Holandën/ Moska dëbon dy diplomatë holandezë

Zekirija Haxhiu

Kreu i OBSH-së me kritika për shpërndarjen e vaksinave anti-COVID

Zekirija Haxhiu

Kuvendi vazhdon me punë, Dimitrov përballet me interpelancë

Zekirija Haxhiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More