20.3 C
Los Angeles
December 6, 2021
DailyNews – MK
Ekonomi Maqedoni

Ekspo Panair i programit “Qytete të reja në Maqedoni të Veriut”

Shkup, 11 nëntor – Në Shkup sot pasdite do të mbahet Ekspo Panair i programit Qytete të reja në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Programi Qytete të reja është nismë e Instituti për dialog strategjik i cili zhvillohet në Shkup dhe Gostivar dhe u ofron grupeve të të rinjve nga ato qytete trajnime intensive për konceptualizëm projektues dhe menaxhment me qëllim primar të ofrohen alternativa të narrativeve radikale, ekstremizmit dhe polarizimit në ato bashkësi”, sqarojnë organizuesit.

Pesëmbëdhjetë grupe e kaluan këtë cikël dhe në vitin e kaluar implementuan projekte për ndryshim social në mënyrë që të bëjnë dallim në bashkësitë e veta amë në Shkup dhe Gostivar.

organizuesit paralajmërojnë se ngjarja do të mbahet në pajtim me të gjitha masat dhe protokollet për Kovid-19.

Related posts

Pensionistët kërkojnë përparësi gjatë vaksinimit kundër Covid-19

admin

Çadesh: “Ballkan i Hapur” për treg të vetëm të punës

admin

Mot i vranët, me erë të lehtë dhe temperatura deri 16 gradë

admin