DailyNews.mk
Kovid-19 Politika

Donacion i ri për menaxhim me Covid për Maqedoninë, këtë herë nga Sllovakia

Në kazermën “Goce Dellçev” në Shkup sot do të kryhet pranim dorëzim i një donacioni, që Sllovakia e ka siguruar për Maqedoninë e Veriut përmes mekanizmit për mbrojtje civile të Unionit Evropian, informon Zhurnal.

Siç është paralajmëruar, në pranim dorëzim do të marin pjesë Nikolla Dimitrov, shefi i delegacionit të BE-së David Geer, ambasadori i Sllovakisë Henrik Markush dhe drejtori i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Adnan Xhaferoski./

Related posts

Samit dy ditor i BE-së në Bruksel

NEFAIL EMINI

Këshilli për Bashkëpunim Rajonal do ta prezantojë Barometrin Ballkanik 2021

NEFAIL EMINI

Përmbledhje/ Maqedonia V dhe Shqipëria të zhgënjyera nga BE-ja, thonë se bënë gjithçka që duhej

NEFAIL EMINI

Pendarovski – Kodheli: Maqedonia dhe Shqipëria meritojnë negociatat me BE-në

NEFAIL EMINI

Gjenerali Uollters: Kontributi i Maqedonisë së Veriut në NATO me rëndësi vitale

NEFAIL EMINI

SHBA-të të dëshpruara që BE nuk miraton kornizën negociuese me Shkupin

NEFAIL EMINI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More