13 C
Los Angeles
December 3, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

Debat onlajn “Edukimi medial në aksion” në organizim të Institutit për studime për komunikime

Shkup, 26 nëntor – Debati onlajn “Edukimi medial në aksion” do të mbahet sot në orën 11:00 përmes platformës “Zum” në organizim të Institutit për studime për komunikime.

“Nxënës të shkollave të mesme dhe organizata qytetare të cilët jetojnë në komuna me rajone të mbrojtura do ta transmetojnë përvojën e vet dyvjeçare. Ata u bashkuan për të zgjidhur probleme të ndryshme lokale, ndërsa IKS dhe MED u ndihmuan si t’i përdorin mediumet në angazhimet e tyre”, informojnë organizuesit.

Ngjarja organizohet në kuadër të nismës “Ditët e edukimit medial” të Rrjetit të edukimit medial, të cilën Agjencia për shërbime audio dhe audiovizuale e organizon për të tretin vit me radhë.

Për praninë në debat, nevojitet të regjistroheni në linkun në vijim: https://zoom.us/meeting/register/tJ0tcOuprjMqHdGzzdjJNG9TuglUMIgl__Ss

Related posts

Sulmi ndaj punonjësve të medias është sulm ndaj lirisë së fjalës, 27 prilli mbetet simbol i mosndëshkimit

admin

Kostadinov: Besoj se deputetët do ta njohin rrugën demokratike

admin

Osmani: Punohet në identifikimin dhe transferimin më të shpejtë të viktimave në Shkup

admin