39.8 C
Skopje, NM
29/07/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

DAP: Shfrytëzuesit e “TVSH-ja ime” të azhurojnë të dhënat në Ohridska Bankë

Shkup, 19 korrik – Drejtoria për të ardhura publike apelon tek qytetarët të cilët në aplikacionin “TVSH-jaIme”kanë vendosur llogari transaksioni nga Ohridska banka SHA Shkup ta zëvendësojnë me llogari të re, për shkak të ndryshimit të statusit pas aderimi drejt Shparkase Banka Maqedoni SHA Shkup.

“Pagesa e mjeteve si pjesë e TVSH-së e shprehur në llogaritë fiskale të skanuara në tremujorin prill, maj dhe qershor të vitit 2021 do të kryhet gjatë muajit gusht të vitit 2021, dhe për shkak të pagesës së qetë është e nevojshme të azhurnohen të dhënat në kohë mënyrë”, tregojnë nga DAP.

Azhurnimi, theksojnë nga DAP kryhet në vetë aplikacionin “TVSH-jaIme”.

“Qytetarët mund të ndryshojnë shpejt, lehtë dhe thjesht llogarinë e transaksionit duke u futur në aplikacionin TVSH-jaIme dhe duke zgjedhur dritaren e profilit, e cila do të hapet dhe në fushën e llogarisë së transaksionit hyjnë në llogarinë e re të transaksionit dhe e zgjedhin dritaren ruaj”, thuhet në kumtesën e DAP.

Për shkak të ruajtjes së ndryshimeve pas azhurnimit të kryer, shfrytëzuesit, siç theksojnë nga DAP, e shënojnë edhe fjalëkalimin e aplikacionit TVSH-jaIme.

Related posts

Çadezh: Në Shkup fillojmë epokë të re të bashkëpunimit ekonomik dhe politik

Admin

Hoxha në inspektim të njësisë së re rajonale të MBPEU-së në Aerodrom të Shkupit

Admin

Azeski: Ballkani të hapet, historia të mbyllet, biznesi të bashkohet

Admin

Finance Think: Fokusi nevojitet të vendoset në efikasitetin e shpenzimeve

Admin

Rimëkëmbja ekonomike e Maqedonisë vështirë të arrihet pa punësime të reja

Admin

Biznesmenë nga Koçani dhe Berova me interes për masën “Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i bizneseve të vogla”

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More