19.8 C
Skopje, NM
21/06/2021
DailyNews.mk
Ekonomi

Çmime të reja të derivateve, shtrenjtohet nafta, lirohet benzina

Komisioni Rregullator për Enerjgetikë ka publikuar çmimet e reja të derivateve. Benzina do të lirohet ndërsa dizeli do të shtrenjtohet, informon Zhurnal.

Çmimet e benzinës EUROSUPER BS 95 dhe 98 do të lirohen për një denar e gjysmë, e kështu BS 95 do të kushtojë 59 denarë, ndërsa BS 98 do të kushtojë 61 denarë.

Sa i përket dizelit, ajo do të shtrenjtohet. Çmimi i dizelit rritet për gjysmë denari dhe çmimi i ri do të jetë 50 denarë për litër.

Çmimet e reja hynë në fuqi nga mesnata.

Related posts

Kina realizon mbi 40 mijë udhëtime me trena mallrash drejt Evropës, me një vlerë mbi 200 miliardë dollarë

NEFAIL EMINI

Pesë fakte interesante nga ekonomia zvicerane

NEFAIL EMINI

Evropa megjithatë do ta shpëtojë Malin e Zi nga borxhi kinez

NEFAIL EMINI

Tregjet financiare amerikane po kalojnë në një epokë të re

NEFAIL EMINI

Rritja e çmimeve të ushqimeve në Nigeri shtyu 7 milionë njerëz nën kufirin e varfërisë

NEFAIL EMINI

Nigeria regjistron 17.93 përqind inflacion vjetor

NEFAIL EMINI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More