DailyNews.mk

Category : Uncategorized

Лајчак: Разговорите меѓу Белград и Приштина продолжуваат следната година

Admin
Специјалниот претставник на Европската унија за дијалогот меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, во четвртокот изјави дека финансиските и имотните побарувања биле разгледани на состанокот...

Топали ја промовира својата нова партија Движење за промени

Admin
Поранешната претседателка на албанскиот Парламент и екс висок функционер на Демократската партија (ДП), Јозефина Топали, која деновиве ја регистрира партијата Движење за промени, изрази огорченост...

Арсовски: Бучковски има добри контакти со Бугарија и добро е примен од нивната јавност

Admin
Владо Бучковски е одличен познавач на македонско-бугарските односи, почитуван од бугарските општествени и политички чинители. Има добри контакти со Бугарија и добро е примен од...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More