DailyNews.mk

Category : Анализи

Што е попис на населението

Admin
За „Нова Македонија“м-р Дончо Герасимовски Темата за попис на населението, домаќинствата и становите е присутна и доста актуелна особено по прекинатиот, незавршен и поништен попис...

Несторовска: Забележан континуиран пораст на деца жртви на трговија со луѓе, потребна поенергична акција за справување со модерното ропство

Admin
Tрговијата со луѓе не е само кривично дело со елементи на организиран криминал, туку многу повеќе – модерно ропство. Жртвите на трговија со луѓе не...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More