18.8 C
Skopje, NM
28/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

Boçvarski do të marrë pjesë në Samitin kushtuar hekurudhave në Ballkanin Perëndimor

Shkup, 13 shtator – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski sot do të marrë pjesë në Samitin ndërkombëtar kushtuar hekurudhave në vendet e Ballkanit Perëndimor, që do të mbahet në Beograd.

Në suaza të ngjarjes, Boçvarski dhe ministrant nga vendet e Ballkanit Perëndimor do të nënshkruajnë Deklaratë për zhvillim dhe avancim të komunikacionit hekurudhor me mbështetje të Bashkimit Evropian.

Related posts

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kryetares së KE-së, fon der Lajen (drejtpërdrejtë)

Admin

Deponia e shetitorja në Dibër ngelën vetëm fjalë në letër, premtimet nuk u realizuan

Admin

ASHMMA: Vitin e kaluar ka rënë në minimum profiti i televizioneve në Maqedoni

Admin

Gjyqtarët nuk ndihen të lidhur mjaftueshëm me punën e Këshillit Gjyqësor, nevojitet transparencë e plotë

Admin

Kacarska e njofton Mariçiqin për kushtet e punës në Gjykatën Kushtetuese

Admin

Dimitrov: Vizita e Fon der Lajenit sinjal i fuqishëm për nevojën e fillimit të negociatave me BE-në

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com