18.5 C
Los Angeles
November 29, 2021
DailyNews – MK
Maqedoni

“Besa trans” Shkup me telegram ngushëllimi për tragjedinë në Bullgari

Shkup, 23 nëntor – Kompania turistike “Besa trans” Shkup ka publikuar telegram ngushëllimi për tragjedinë në Bullgari.

Kjo kompani, autobusi i të cilës u aksidentua gjatë kthimit nga Turqia, thotë se janë në bashkëpunim me organet kompetentet në Maqedoninë e Veriut dhe Bullgari për të gjetur shkaqet.

Kujtojmë se në aksident humbën jetën 46 persona dhe u lënduan 7 të tjerë.

Telegram ngushëllimi i “Besa trans” Shkup:

Telegram Ngushëllimi

“Kjo është një tragjedi dhe ditë shumë e rëndë, me dhembje e pikëllim për gjithë popullin pasagjerët tanë dhe stafin e agjencionit Besa Trans në Shkup”.

Kompania është ne bashkëpunim me organet kompetente te R. Bullgarisë dhe R.V. Maqedonisë me qellim qe te zbulohen hetimet sa me shpejt. Zoti qofte me Ju dhe familjet e viktimave, për të lënduarit shërim sa më të shpejtë kurse viktimat ti shpërblej me parajsë. Qofshim nën mbrojte te Zotit

075 273 732 Për çdo informatë lidhje me rastin

Related posts

Kastriot Rexhepi: “Betohem në zot se veprimin që e kam bërë e kamë bërë në pajtim me bindjet e mia”

admin

Pendarovski: E vetmja mënyrë për të shpallur zgjedhje të parakohshme është shpërndarja e Kuvendit

admin

Rekomandim për kanalet sportive të vendosin komentim në gjuhën shqipe dhe maqedonase

admin