22.4 C
Los Angeles
November 30, 2021
DailyNews – MK
Kosovë

Balotazhi kalon testin e BE-së: Procesi shkoi shumë mirë

Misioni i vëzhguesve të zgjedhjeve nga BE, e kanë vlerësuar raundin e dytë të zgjedhjeve si të administruar mirë.

Shefi i misionit të vëzhguesve të BE-së, Lukas Mandl, tha se kanë vizituar 269 vendvotime dhe se votimi dhe numërimi është vlerësuar pozitivisht nga vëzhguesit.

“Në ditën e zgjedhjeve vëzhguesit e BE-së kanë vizituar 269 vendvotime në gjithë Kosovën, vëzhguesit e BE vlerësuan votimin dhe numërimin shumë mirë”, tha ai.

Ai tha se fushata zgjedhore ishte dinamike, e gjallë, por e qetë.

“Ky ishte një proces zgjedhor i administruar mirë. Disa prej problemeve janë dobësi të vjetra që janë identifikuar edhe nga misionet e mëhershme”, tha ai. 

Related posts

Qeveria e Kosovës mban sot mbledhje, këto janë pikat e rendit të ditës

admin

Konjufca: Puna e Komisioneve parlamentare është jetike për efikasitetin e Kuvendit të Kosovës

admin

Krerët shtetërorë të Kosovës të tronditur nga aksidenti tragjik në Bullgari, ku humbën jetën 45 qytetarë të Maqedonisë së Veriut

admin