1.8 C
Skopje, NM
25/10/2021
DailyNews.mk

Author : Admin

http://dailynews.mk - 22969 Posts - 0 Comments

Градежната комора – РЕК: Објектите да се загреваат со енергетски ефикасни уреди

Admin
Градежната комора на Македонија поддржува измени на законската регулатива, кои ќе значат подобрување на квалитетот на градба и ќе придонесат за заштеда на енергија и...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com