19 C
Skopje, NM
12/04/2021
DailyNews.mk

Author : Zekirija Haxhiu

1875 Posts - 0 Comments

Од почетокот на учебната година во Бугарија повеќе од 100 ученици и деца заразени со Ковид-19

Zekirija Haxhiu
Бројот на новозаболени од коронавирус во Бугарија е зголемен во претходните 24 часа за 276, на вкупно 20.547. Во текот на денот тестирани се 4.736...

Саудиска Арабија го обвини Иран за обука на терористички ќелии

Zekirija Haxhiu
Владата на Саудиска Арабија соопшти дека тројцата припадници на терористичка ќелија разбиена во понеделникот од саудиската државна безбедност биле обучени од Иранскиот корпус на исламската...

Ерменија планира признавање на независноста на Нагорно-Карабах

Zekirija Haxhiu
Во екот на актуелната воена ситуација, властите на Ерменија ги разгледуваат плановите за официјално признавање на независноста на Републиката Артсак (Нагорно-Карабах), рече ерменскиот премиер Никол...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More