22.8 C
Skopje, NM
30/07/2021
DailyNews.mk
Editor's Picks Maqedoni

Arratia e Gruevskit, Sekulloviq: Nuk kam informacione precize

Në përgjithësi sa i përket shkëmbimit të informacioneve bashkëpunimi i MPB-së së Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi është i shkëlqyer. Gjatë vitit 2020 ndërmjet Byrove Kombëtare të Interpolit janë shkëmbyer rreth 540 informacione, ndërsa Sektorët e Policisë Kriminalistike ose Sektorët të cilët merren me krim të organizuar kishin një varg aksionesh të suksesshme, shkëmbimi i të dhënave për emigrimet dhe riatdhesimit funksionon shkëlqyeshëm. Ky është realiteti i marrëdhënieve mes Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi.

Këtë e deklaroi ministri malazez i Punëve të Brendshme, Sergej Sekulloviq, në konferencën për media pas takimit të sotëm të punës me ministrin e Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Në pyetjen e gazetarëve se a janë shkëmbyer informacione për arratinë e Nikolla Gruevskit, Sekulloviq u përgjigj se në këtë moment nuk mund të përgjigjet qartë, sepse, siç tha, nuk ka informacione precize. (Zhurnal.mk)

Related posts

Bëni kujdes gjatë vizitave në Vodno dhe vendet e tjera për piknik, apelojnë nga Qyteti i Shkupit

Admin

Nisma “Më mirë për Tetovën”: Ndryshimet në KZ në prag të zgjedhjeve lokale është një veprim jodemokratik

Admin

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

Admin

Mosrespektimi i masave e rrit numrin e pacientëve të hospitalizuar nga korona në Tetovë

Admin

Kuvendi i miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për shtetësi

Admin

Është parandaluar garë ilegale në autostradën Saraj – Tetovë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More