33.3 C
Los Angeles
August 8, 2022
DailyNews – MK
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Armata do të angazhohet në sigurimin e spitaleve

Qeveria dje ka pranuar propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë për angazhimin e pjesëtarëve të Armatës, informon Zhurnal.

Ushtarët do të kyçen në sigurimin e spitaleve si ndihmë shtesë për pjesëtarët e MPB-së.

Qeveria ka konkluduar që për këtë duhet të kërkohet dhe pajtueshmëri nga presidenti i shtetit dhe komandant suprem i forcave të armatosura, Stevo Pendarovski.

Shefi i shtetit në javën e kaluar në seancën e këshillit të sigurisë për siguri, ka shprehur gatishmëri që nëse Qeveria kërkon, të vendosë në dispozicion aq sa është e nevojshme pjesëtarë të Armatës si mbështetje logjistike në luftën kundër pandemisë.//Zhurnal.mk

Related posts

Cipras: Është koha të bëjmë histori në Ballkan, në vend që të robërohemi në të

admin

Pse Sofja lejoi çështjet e pazgjidhura bilaterale të ndikojnë në Aleancë?

admin

Dimitrov: Jemi plotësisht të përkushtuar detyrave që dalin nga Marrëveshja për fqinjësi të mirë

admin