23.8 C
Skopje, NM
19/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

ARDB dhe OSBE nënshkruan Memorandum për zbatimin e projekteve të përbashkëta 2021 – 2024

Shkup, 29 korrik – Drejtori i Agjencisë për realizim të të drejtave të bashkësive (ARDB), Eran Kurtish dhe Ambasadori i Misionit të OSBE-së në vend, Klemens Koja, sot nënshkruan Memorandum për mirëkuptim.

Memorandumi, me të cilin parashihen aktivitete të përbashkëta të ARDB-së dhe OSBE-së në periudhë prej vitit 2021 deri në vitin 2024., është rezultat i bashkëpunimit shumëvjeçar mes ARDB-së dhe Misionit të OSBE-së në Shkup.

Memorandumi për vitin 2021 mes tjerash, parasheh katër aktivitete prej të cilave trajnim (tim billding) për ë punësuarit në ARDB, forume tematike pjesëmarrëse lidhur me realizim të të drejtave të bashkësive, si dhe kufizim të trajnimeve për organizatat joqeveritare të cilat punojnë në të drejtat e bashkësive. 

Related posts

Zbulohen lëndë narkotike në Gostivar, arrestohen dy persona

Admin

Kaloi më shumë se gjysma e kohës, ndërsa Maqedonia e Veriut ka regjistruar më pak se një milion banorë

Admin

A po ashpërsohet fushata ende pa filluar ?

Admin

Nxënësit e Tetovës dhe Gostivarit kthehen në bankat e shkollës

Admin

Ruskovska: Së shpejti padi për Rashkovskin

Admin

Galloway: Reformat të domosdoshme, jo për BE-në, por për një jetë më të mirë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com