22 C
Los Angeles
November 28, 2021
DailyNews – MK
Teknologji

Apple me aplikacionin për bizneset – lehtë i qasshëm për këdo

Apple ka njoftuar një shërbim të ri, i cili është i destinuar për kompanitë më të vogla.

Apple Business Essentials është një shërbim i bazuar në abonim që ofron veçori të menaxhimit të pajisjes (siç është konfigurimi), ruajtja e iCloud dhe qasja opsionale njëzet e katër orëshe në Mbështetjen e Apple për bizneset më të vogla, me deri në 500 punonjës.

Shërbimi i ri do t’i lejojë bizneset e vogla të konfigurojnë, vendosin dhe menaxhojnë me lehtësi produktet e Apple.

Do të ketë gjithashtu një aplikacion Apple Business Essentials, në të cilin punonjësit mund të kenë qasje për të qenë në gjendje të shkarkojnë aplikacione të korporatave, si Webex ose Microsoft Word.

Apple Business Essentials aktualisht është i disponueshëm si një beta falas për bizneset e vogla në SHBA dhe shërbimi do të jetë plotësisht i disponueshëm në pranverën e vitit 2022.

Kostoja e shërbimit do të jetë deri në 2,99 dollarë në muaj për përdorues deri në 12,99 dollarë, në varësi të numrit të pajisjeve dhe sasisë së hapësirës ruajtëse të iCloud që u nevojitet përdoruesve.

Related posts

Prej kohësh ka qenë objekt i fantashkencës, por tanimë studiuesit po testojnë makinën elektrike fluturuese personale

admin

A do të duket kështu iPhone 14? Ekran dytësor, teknologji Air Charge

admin

Çmimi i PlayStation 5 ka shkuar deri në 10 mijë dollarë

Lea Musliju