21.7 C
Skopje, NM
24/06/2021
DailyNews.mk
Përzgjedhjе nga redaktori Politika

Antikorrupsioni dyshon se partitë kanë keqpërdorur buxhetin për fushatë zgjedhore

Komisioni Shtetërorë për Parandalimin e Korrupsionit dyshon se disa parti politike kanë shfrytëzuar fonde buxhetore për financimin e fushatës politike.

“Disa nga partitë, duke mos pasur burime të mjaftueshme edhe nga llogaritë e rregullta por edhe nga llogaritë për zgjedhje, kanë marrë para nga buxheti dhe i kanë përdorur ato si donacion për të financuar fushatën zgjedhore të partisë”, tha Katica Nikolovska nga Antikorrupsioni.

Siç shpjegoi Nikollovska, hapi tjetër është që Enti Shtetërorë për Revizionit të hetojë dyshimet e dokumentuara.

Related posts

Aleksandër Vuçiç: Serbia së shpejti nis ndërtimin dhe rindërtimin e spitaleve në Kosovë

NEFAIL EMINI

Një tjetër shtet e zhvendos ambasadën e saj nga Tel Avivi në Jerusalem

NEFAIL EMINI

Samit dy ditor i BE-së në Bruksel

NEFAIL EMINI

Ministri i Jashtëm hungarez Peter Sijarto paralajmëron BE-në: Do ta humbni Ballkanin Perëndimor

NEFAIL EMINI

Rikthehen tensionet ne Detin Mesdhe

NEFAIL EMINI

Këshilli për Bashkëpunim Rajonal do ta prezantojë Barometrin Ballkanik 2021

NEFAIL EMINI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More