18.8 C
Skopje, NM
28/09/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

138 dënime në autostradën Shkup-Kumanovë-Veles

Shkup, 11 shtator – Sot Njësia Lëvizëse për Sigurinë në Trafikun Rrugor kreu një kontroll të intensifikuar të aksionit në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles për të sanksionuar automjetet që lëvizin me shpejtësi më të madhe se sa ishte e lejuar, me çka u sanksionuan 138 automjete.

Nga këto, 27 automjete udhëtonin me shpejtësi mbi 50 km / orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe shtatë automjete lëviznin me shpejtësi mbi 70 km / orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Kontrollet e intensifikuara vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut dhe të kontribuojnë bashkërisht për rrugë më të sigurta.

Related posts

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kryetares së KE-së, fon der Lajen (drejtpërdrejtë)

Admin

Deponia e shetitorja në Dibër ngelën vetëm fjalë në letër, premtimet nuk u realizuan

Admin

ASHMMA: Vitin e kaluar ka rënë në minimum profiti i televizioneve në Maqedoni

Admin

Gjyqtarët nuk ndihen të lidhur mjaftueshëm me punën e Këshillit Gjyqësor, nevojitet transparencë e plotë

Admin

Kacarska e njofton Mariçiqin për kushtet e punës në Gjykatën Kushtetuese

Admin

Dimitrov: Vizita e Fon der Lajenit sinjal i fuqishëm për nevojën e fillimit të negociatave me BE-në

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com