34.8 C
Skopje, NM
29/07/2021
DailyNews.mk
Maqedoni

130 amvisëri të krahut të rrugës Dizhon 13 me rrjet të ri të ujësjellësit

Shkup, 22 korrik – Punimet për rikonstruimin e rrjetit të ujësjellësit në krahun e rrugës Dizhon 13, në gjatësi prej 460 metrash po vazhdojmë t’i realizojmë bashkë me NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Me këtë rikonstruim 130 amvisëri do të kenë rrjet të ri të ujësjellësit, ndërkaq lidhjet e reja tanimë kanë përfunduar për 45 familje.

Pas përfundimit të plotë të rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit do të vijojnë provat teknike për funksionin e këtij sistemi të ri dhe do të bëjmë asfaltimin e tërësishëm të kësaj rruge.

🚰💧 𝟏𝟑𝟎 𝐚𝐦𝐯𝐢𝐬𝐞̈𝐫𝐢 𝐭𝐞̈ 𝐤𝐫𝐚𝐡𝐮𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐫𝐫𝐮𝐠𝐞̈𝐬 𝐃𝐢𝐳𝐡𝐨𝐧 𝟏𝟑 𝐦𝐞 𝐫𝐫𝐣𝐞𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐫𝐢 𝐭𝐞̈ 𝐮𝐣𝐞̈𝐬𝐣𝐞𝐥𝐥𝐞̈𝐬𝐢𝐭 🚧Punimet për rikonstruimin e…

Posted by Visar Ganiu on Thursday, July 22, 2021

Related posts

Milikije Halimi i jep fund problemit disa dekadash të ujit, Haraçina me uji pa ndërprerje

Admin

RMV/ Për herë të parë, sulmi ndaj mjekëve barazohet me sulmin ndaj personave zyrtarë

Admin

Lëvizja Besa zgjedhë strukturat e saj në Novosellë të Bogovinës, lëvizja po ritet

Admin

Mbeturinat dhe uji i pijshëm problem në komunën e Tearcës

Admin

Bashkia e Shkupit të premten me spërkatje kundër mushkonjave

Admin

VMRO: MPB nuk është funksionale, letërnjoftime nuk ka më shumë se 20 ditë

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More