1 C
Skopje, NM
05/03/2021
DailyNews.mk

Mbështetës i projektit, OTI - GROUP

Përfaqësues i projekti, Shoqata Joqeveritare, “Organizata për Informim Transparent” – (OTI GROUP) në Shkup.

Dizajnuar dhe Implementuar

Projekti është realizuar, Dizajnuar, implementuar nga IT kompania ANET NETWORK SOLUTIONS në Shkup

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More